What the duck?!?

Ser min and stor ud i det her fad? Og hvor meget lugter det, når man steger en and i et hus, der er på størrelse med en æske TicTac?

Svarene er:
Ja, meget.
Og helt ekstremt meget.

Men! Stegning af and får et kæmpe flueben og jeg er rykket op i næste klassetrin i den kulinariske skole. Fjerkræ er vel fjerkræ? Lets face it. En and er jo bare en kingsize kylling der har fået lov at gå i Fjällräven.
Og siden sidst har jeg ellers modtaget mange gode dejlige råd til tilberedning af and. Men altså – dummere mennesker end jeg har lavet andesteg – og jeg KAN jo godt læse en opskrift.
…jeg skal bare læse den virkeligt mange gange – fordi jeg som regel laver alt muligt andet også når jeg laver mad – så jeg glemmer ting og tal. Mest tal. Hvilket åbenbart er ‘en pretty big deal’ og ikke ligegyldigt om dyret skal stege 60 minutter i 125 grader – eller 125 minutter i 60 grader…

Plus den lille note, at jeg nu ved hvorfor der ikke bliver drukket så meget portvin i skolekøkkenet.

Det var på mange måder en bevidsthedsudvidende oplevelse… måske også lidt for anden.
Sidste opgave er at gemme mine stykker and på det store fad med familiesammenførte ænder, så ingen sådan rigtig ved hvilken der har haft asyl hos mig.

Fyld anden med æbler. Jawohl. Consider it DONE!

Rigtig glædelig jul til dig.
Tak fordi du læser med. Må du og din familie komme sunde og raske igennem julen.