Helte­kabinettet, vol 1: Chase Jarvis

“Heltekabinettet” er min private hyldest til mennesker, der deler gavmildt ud af sig selv og som rammer mig lige i hjertekulen.
En HELT (m/k) er for mig et mentalt fyrtårn, der skinner med sit talent, sine evner og personlighed og medvirker til, at jeg selv holder kursen i mit eget professionelle og private liv.

Chase Jarvis: Fotograf, kunstner, forfatter og medstifter af den digitale uddannelsesplatform ‘CreativeLive’.

Hvordan jeg faldt over Chase Jarvis kan jeg faktisk ikke huske… men jeg ved, at hans ord og tanker om at arbejde kreativt fangede mig meget hurtigt. Han fylder en del derude i det digitale landskab, hvor han flittigt og meget generøst deler ud af sin viden: På Instagram, YouTube, med blog, podcasts, online læring, gæst hos nogle af de mest fremtrædende kreative iværksættere worldwide – you name it, han har gjort det.
Ud over at være stærkt inspirerende, er Chase en kickass autodidakt fotograf for brands som Volvo, Nike, Apple etc.
Det giver nu altså et pænt CV.

I 2019 udkom han med bogen ‘Creative Calling’. 304 tætskrevne sider, der er smækfyldt med gode og brugbare værktøjer og pointer om at komme igang med at skabe og kreere – uanset om du er helt uprøvet DIY-moster eller du allerede lever professionelt af dine (kreative) evner, men alligevel ikke føler at du har ramt den lige i røven.
Bogen er relevant for dig, uanset om du er kunsthåndværker, fotograf, guitarist eller laver skulpturer i kogende vand. Der vil være noget at hente.

For mig har denne bog været en regulær ‘gamechanger‘ – både ifht hvordan jeg betragter og bruger kreativitet professionelt, hvilke forhindringer (læs: overspringshandlinger) der kan være og ikke mindst: Hvordan man finder modet til at dele projekter, der er skabt ene og alene, fordi man ikke kan lade være.

10 stjerner ud af 5 til Chase-drengen 
www.chasejarvis.com