Image

Jeres egen grafiker 'to-go'

Få skabt den røde tråd i jeres markedsføringsmateriale, uden at ansætte en ekstra ressource

At få overblikket over sit markedsføringsmateriale behøver ikke at være lig med ansættelsen af en grafiker/ marketingassistent eller at man indgår et længere samarbejde med et reklamebureau...

Af og til har man bare brug for en løsning her og nu!

Jeg har mange års erfaring i inhouse marketing - det betyder at jeg kan arbejde videre i den stil og tone, som der allerede er i jeres materiale... med mindre vi aftaler andet - og der i stedet er behov for et opdateret eller nyt design. Det løser jeg også gerne.

Det er nemt og ukompliceret
Jeg har computeren under armen, og kommer ud til jer. Sammen kan vi sparre om de opgaver jeg skal løse og tidsestimere samt prioritere. Vi tilpasser omfanget efter jeres behov.

Ingen omstændige mails og beskrivelser. Efter en introduktion til materialet, så er jeg igang.

Image

Opgaveeksempler


 • Opdatering af materiale

  Opdatering af materiale - fx datablade, flyers, brochurer, mailchimp skabelon eller lign. Både til digitalt brug og til tryk/print.

 • SoMe profiler

  Få en gennemgang og opgradering af jeres SoMe profiler - få tilpasset med et professionelt cover og profilbillede eller tilføjelse af oplysninger.

 • Overblik

  Disponering/sortering af jeres eksisterende materiale. Jeg kan fx hjælpe med at skabe overblik og vurdere om der er mangler.

 • Udvikling & strategi

  Udvikling af nyt marketingmateriale og sparring på ideer. Det kan fx være indhold til SoMe, nyhedsbreve eller til salg/kommunikation.

Image