What the duck?!?

Ser min and stor ud i det her fad? Og hvor meget lugter det, når man steger en and i et hus, der er på størrelse med en æske TicTac? Svarene er: Ja, meget. Og helt ekstremt meget. Men! Stegning af and får et kæmpe flueben og jeg er rykket op i næste klassetrin i den kulinariske skole. Fjerkræ er vel fjerkræ? Lets face it. En and er jo bare en kingsize kylling der har fået lov at gå i Fjällräven. Og siden sidst har jeg ellers modtaget mange gode dejlige råd til tilberedning af and. Men altså – dummere … Read More

Skal den paneres?

Er der for f… ikke nogen der ringer efter en voksen? Af og til får man kylet en opgave efter sig, man slet SLET ikke er klar til – men som man godt ved at man er nødt til at gribe. Og selvom jeg ellers sad med armene godt nede langs kroppen, så har jeg alligevel fået tyret sådan en efter mig, som jeg ligesom var nødt til at gribe – med ansigtet… eller sådan føltes det ihverfald. Det viser sig at min søde gamle far skal opereres lige inden jul. Og selvom jeg er lutter pro hans bedring, så … Read More

Kort om shorts. Enden er nær…

… og ryggen og maven, desværre. Det er det skinbarlige resultat af sommervejret, som altså også varsler højsæson, for virkeligt meget ‘offentlig krop’. For bare et par år tilbage, havde jeg mere… skal vi sige… konservative meninger om hvem der måtte og burde gå i hvad. De dage er heldigvis forbi! Du og jeg må gå i liiige præcis vi har lyst til. – forudsat rammerne er til det. Hvis du fx er på stranden, så må du gå i bikini, uanset om du vejer 65 eller 245 kg og om du er 20 eller 80 år. Og det håber … Read More

M-m-m-my Corona – Terapi 1.0

‘M-m-m-my Sharona’… Er det egentlig kun mig, der har den sang liiiidt rigeligt på hjernen pt? En del af os er blevet smidt ned i en regulær afgrund af frihed (med ret heftige begrænsninger) og mange har allerede tømt både Netflix, HBO og gennemført internettet. Hvis du er nået dertil, så kan jeg anbefale to ting du skal prøve: 1) Prøv det der bogkoncept Altså: Læs en vaskeægte fysisk bog. Sluk elektronikken, grib en bog og læs forfanden. Læs som om det galt din mentale sundhed – for det gør det. Og mens du er igang – så nyd lige … Read More

En kreativ trepunkts­vending

Kender du det der med at man får malet sig op i et hjørne…? Det gør jeg. Jeg er faktisk så god til det, at jeg går rundt med svendebrevet i baglommen – rullet sammen og lukket med laksegl – som et helt fint og særligt dokument. Og hvad får mig til at nævne det? Jo… Det her ‘sted’ og de andre platforme (blogs) , som jeg har påbegyndt – men som har ligget brak i en rum tid. Fordi jeg vil så uendeligt meget – og samtidig når så frustrerende lidt. Fordi jeg har virkeligt meget på hjerte og … Read More

Kvinder som specifik målgruppe

Whats up with that? Er kvinder i din målgruppe? Eller er de købere af dit produkt eller din service? Så er det nu du skal spidse ørene lidt (meget). Måske svarede du prompte NEJ – fordi du hverken sælger hygiejnebind eller yoga-rejser – men du skal stadig læse videre. Undersøgelser viser nemlig, at op til 80% af alle købsbeslutninger er påvirket af en kvinde. 80%. Det er PÆNT mange transaktioner. Og ret meget potentiale. Ikke nok med, at det ofte er kvinder der har indflydelse på hvad der skal købes generelt – til familien eller husholdningen – fra biler til … Read More

Ikke mere lunkent pis!

… men ….?!? Sådan kan man da ikke starte…? Det første indlæg på et nyt site og en frisk hvid uskrevet blog? Jo, jeg kan. Og jo jeg vil. For jeg vil ikke have at du er i tvivl. Ikke et eneste sekund i tvivl om – hvad jeg står for – og hvad min mission her fremadrettet er. Det betyder også, at der fra tid til anden (eller måske i virkeligheden hele tiden) vil være sprog og vendinger, som du måske tænker er liiiiiige kradst nok. Og måske ER det ‘for meget’ – men sådan tingene godt blive opfattet, … Read More